Pages

marți, 31 mai 2011

Despre farmacii si farmaciste

Desi farmaciile au inceput sa existe in numar exagerat de mare, sa zice, destul de multa lume le considera un fel de "loc sfant", nu stiu cum altfel sa ma exprim.

Destul de putina lume constientizeaza ca o farmacie e de fapt tot un butic ordinar, doar ca produsele vandute nu sunt cele generale. Si destul de multi se duc la prima farmacie din drum si isi cumpara medicamentele, fara a se gandi ca poate la 100m mai incolo alta are adaos comercial mai mic sau pur si simplu are pe stoc si medicamentul perscris, nu doar varianta mai scumpa.

Farmacistele au ajutat mult la incetatenirea acestei imagini "sanctificate" a farmaciei. Unele farmaciste. Ca de fapt farmaciste sunt cam de 2 feluri: cele care se pricep foarte bine si sunt bine intentionate, care pot sa iti dea cea mai buna medicatie chiar fara sa ai nevoie sa mai treci si pe la medic, si cele hapsane.
Cele hapsane vor poza in mari cunoscatoare, doar pentru a iti vinde cel mai scump produs sau produsul de la distibuitorul X, care a avut bunavointa sa ii lase un pix sau alte mici avantaje materiale.

Deci mare atentie la farmacii si farmaciste!
Multa sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu