Pages

miercuri, 2 noiembrie 2011

Gmail se schimba la fata

Exista in industrie un trend destul de ciudat: iei ceva c are merge bine si il schimbi, chiar cu riscul sa strici ceva. Si asta doar pentru ca cei din jur au schimbat si ei si nu vrei sa "ramai in urma".

Nu demult Yahoo! mail s-a schimbat. OK, look-ul vechi incepea sa devina depasit. Dar rezultatul a fost un look nou, dar functionalitate mai proasta, cel putin temporar. Scrisesem eu despre asta (aici si aici).

Acum e randul Gmail. Din punctul meu de vedere vechiul look si vechile teme era "just fine". Dar au modificat. Din fericire pentru ei, arata chiar mai bine si inca functioneaza :). Deci o poveste de succes. Noile teme HD chiar arata deosebit.

Noul look Gmail. sursa: Google

Au adaugat si cateva mici functionalitati noi, in principal tot legate de modul de afisare a mailurilor. Dar totul facut in asa fel incat sa nu ii deranjeze nici pe conservatori. Chiar e OK.



Singurul minus ar fi ca la unele teme contrastul intre background-ul mailurilor si poza mare este prea mare, dar alegi alta tema si gata. Sper sa mai adauge si alte teme HD, ca au unde.

Overall, impresia este foarte buna. Well done, Google!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu